Wyszukuj: frazy którekolwiek ze słów
Występuje: w tytule w treści w tytule lub treści

Artykuły dla frazy : Włoskie pesto (8)

  • Jak zrobić pesto?

    Jak zrobić pesto?

    Marco Ghia pokazuje, jak przyrządzić prawdziwe włoskie pesto. Takiego nie znajdziecie na sklepowych półkach! Marco Ghia Marco Ghia to Włoch urodzony w Mediolanie. Od 20 lat związany z Polską, z gotowaniem – od zawsze. Producent i uczestnik wielu programów kulinarnych we Włoszech, Polsce i w Anglii, juror międzynarodowych konkursów…
  • Najprościej z PESTO

    Najprościej z PESTO

    AGNESI zaprasza na wyjątkową wycieczkę kulinarną po regionach Włoch. Ten włoski producent najpopularniejszych na świecie makaronów oraz dodatków do dań, proponuje cztery oryginalne sosy PESTO. Każdy pochodzi z innego regionu słonecznej Itali. Z PESTO przygotowanie pysznej, prawdziwie włoskiej potrawy jest niezwykle łatwe i co…
  • Tiramisu

    Tiramisu

    Najbardziej znany włoski deser na świecie i z pewnością jeden z najbardziej uwielbianych. Marco Ghia pokaże, jak zrobić sławny deser rodem z Treviso. Oryginalna receptura, szybkie i łatwe przygotowanie Tiramisu sprawią, że i Wy nabierzecie chęci na odrobinę dodatkowych kalorii! Składniki dzięki którym przygotujesz własne Tiramisu…
  • Struffoli

    Struffoli

    Struffoli to typowe neapolitańskie ciasto, kojarzące się najbardziej z tradycją bożonarodzeniową. Jednak jest tak pyszne, że wręcz wskazane jest jego spożywanie przynajmniej do lutego, a zatem… Zobaczcie przepis Marco Ghia! Struffoli A kto o Struffoli jeszcze nie słyszał to składają się na nie maleńkie kuleczki ze słodkiego…
  • Carbonara

    Carbonara

    Szukacie sposobu na szybki i smaczny obiad lub kolację? Marco Ghia pokaże Wam jak przygotować oryginalną włoską Carbonarę! Składniki potrzebne do zrobienia Carbonary Carbonara jako jedno z najbardziej popularnych włoskich dań (szeroko rozpowszechnione na całym świecie) jest często modyfikowane, a jego receptura zniekształcana. Nie…
  • Krem z dyni z opieńkami

    Krem z dyni z opieńkami

    Tego przepisu nauczyła mnie babcia mojego drogiego przyjaciela z Mantui. Faktycznie, dynia jest interpretowana w Mantui na wiele wyszukanych sposobów, począwszy od słynnych tortilli z nadzieniem z dyni po desery z kandyzowanymi owocami. Przygotowanie proste i warte przygotowania z najbliższymi. Składni potrzebne do przygotowania potrawy…
  • Pasta Amatriciana

    Pasta Amatriciana

    Marco Ghia pokazuje jak przygotować proste, sycące danie kuchni włoskiej. ''Amatriciana'' zadowoli zarówno wielbicieli wykwintnych dań jak i prawdziwych łasuchów! Aksamitny pomidorowy sos z białym winem będzie idealną potrawą na każdą porę dnia. Dodatkowo elastyczność w użyciu składników sprawia, że ''Amatriciana'' jest tania…
  • Panna Cotta

    Panna Cotta

    Panna Cotta to jeden z ulubionych deserów w Polsce i na świecie. Doskonała konsystencja i lekki smak to podstawowe warunki idealnego deseru. Panna Cottę łatwo zrobić samemu, według naszych upodobań. Sprawdza się zarówno w roli przekąski jak i wykwintnej słodkości po obiedzie czy kolacji. Zobaczcie, jak Marco Ghia przygotowuje Panna…
więcej wyników w artykułach

Galerie foto (2)

więcej wyników w galerii
Prezentacja zawartości portalu dla wyrażenia Włoskie pesto. Przygotowany przez nas system wyszukiwania artykułów dla danego słowa kluczowego (w tym przypadku Włoskie pesto) daje możliwość bardzo szybkiego uzyskania satysfakcjonującej informacji dotyczącej tego, ile artykułów związanych z zapytaniem Włoskie pesto posiadamy w swoim serwisie. W tej chwili dla zapytania Włoskie pesto jesteśmy w stanie zaprezentować Ci Włoskie pesto materiałów. Najstarszy z artykułów na ten temat jest z Środa 05.12.2012 najnowszy z kolei został przez nas opublikowany Poniedziałek 15.10.2012. W naszym serwisie znajdziesz również 2 galerii opisanych słowem Włoskie pesto. Nasz portal daje Ci możliwość śledzenia nowych treści (pojawiających się dla interesującego Cię zapytania Włoskie pesto ) przez kanał RSS. Dzięki nam na bieżąco będziesz informowany o zmianach, nowych treściach dotyczących tematu Włoskie pesto.