Jedyny koncert w Polsce M83

Uwaga!!Zmiana cen biletów od 1 października!!!

m83milion662.jpgM83 to pseudonim artystyczny Anthonego Gonzaleza, francuskiego elektromagika, romantyka i marzyciela, wszechstronnie uzdolnionego muzyka i wokalista, zakochanego w klimatach lat '80 i muzyce filmowej. W swoje twórczości łączy muzykę elektroniczną z alternatywnym rockiem i popem oraz elementami shoogaze. Wszystkie albumy M83 zawsze zbierały pozytywne recenzje, zwłaszcza Dead Cities, Red Seas & Lost Ghosts - drugi album, dzięki któremu M83 stało się bardziej znane na świecie. Jednak największy sukces przyniósł wydany w 2011 roku - szósty album Hurry up, We’re Dreaming, z którego pochodzi najsłynniejszy singiel M83 - Midnight City. Utwór w krótkim czasie podbił listy przebojów na całym świece, stając się niejako hymnem całego pokolenia! Gonzalez znany jest również z produkcji ścieżek i tematów filmowych m.in. Oblivion, tematu do Interstellar czy You and the Night - autorstwa jego brata. Ze względu na melodyjność utwory M83 często wykorzystywane są w zwiastunach i reklamach, szczególnie o! W ramach trasy koncertowej Junk, M83 ponownie odwiedzi Polskę, tym razem występując na jednymMidnight City. W 2016 roku ukazał się 9 album M83 - Junk, z którego pochodzą dwa najnowszy single Solitude i G jedynym koncercie w Warszawie.

M83_02600.jpg

Dyskografia M83:

2001 − M83

2003 Dead Cities, Red Seas & Lost Ghosts

2005 − Before the Dawn Heals Us

2007 − Digital Shades Vol. 1

2008 − Saturdays = Youth

2011 − Hurry Up, We're Dreaming

2013 − Oblivion

2013 - You and the Night

2016 - Junk

 21 LISTOPADA 2016 

 Warszawa, Torwar

Ul. Łazienkowska 6A, wstęp od godziny 18:00

Od 1 października zmiana cen biletów!!!

Nowe ceny biletów:

130 zł miejsca stojące na płycie

150 zł (miejsca siedzące: sektory DEFGTUVW)

170 zł (miejsca stojące: sektory ABCYZ)

Sprzedaż: bileterie EMPiK, sklepy Media Markt i Saturn, za pośrednictwem eBilet (http://ebilet.pl/), Ticketpro (http://ticketpro.pl/), Biletomat (http://biletomat.pl/), Biletin (http://biletin.pl/) i Eventim (http://eventim.pl/) na terenie całego kraju.

Organizator: Good Music Productions




Dodał(a): Wiktoria Nowak , Piątek 28.10.2016 (aktualizacja: 2016-10-28)
Ocena:

Dodaj komentarz

Wszystkie komentarze

Awatar

Zobacz również

×